Over Wouters & Reisma Psychologen Amsterdam

Meike Wouters
Meike WoutersGZ-psycholoog

Meike Wouters

Meike is GZ-psycholoog en heeft ervaring met behandeling aan cliënten met verschillende culturele achtergronden en een grote verscheidenheid aan klachten. Meike heeft zich in de afgelopen jaren naast volwassenen gericht op jongeren en jong-volwassenen tussen de 18 en 30 jaar. Door haar ervaring met relatie- en gezinstherapie biedt zij vaak de mogelijkheid een belangrijk persoon uit het steunsysteem mee te nemen naar de gesprekken.

Haar affiniteit ligt bij het behandelen van klachten die het gevolg zijn van traumatische gebeurtenissen, identiteitsvragen, klachten als gevolg van de transitie naar de volwassenheid en klachten gerelateerd aan problemen in de interactie met anderen.
Naast de psychologische behandeling binnen onze praktijk begeeft Meike zich graag op het snijvlak van media en psychologie; begeleiding en selectie van kandidaten voor tv programma’s.

Fleur van der Maaten
Fleur van der MaatenPsycholoog

Fleur van der Maaten

Fleur is psycholoog en is tevens werkzaam als trainer en coach voor bedrijven en organisaties. Ze heeft de afgelopen jaren cliënten met uiteenlopende problematiek begeleid. Van angst en stemmingsklachten tot aan werk gerelateerde klachten, psychische problemen door (onverklaarde) lichamelijke klachten en levensfaseproblematiek. In haar behandeling maakt zij gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie (CGT) en acceptance and commitmenttherapie (ACT).

Haar aanpak is nuchter en eerlijk, ze probeert altijd naar de persoonlijke behoefte en kracht van de cliënt te kijken. Naast individuele therapie geeft zij trainingen aan groepen in onder andere communicatie, assertiviteit en het omgaan met emotie en agressie. Net als Meike is Fleur ook werkzaam in de mediabranche waar zij kandidaten selecteert en begeleidt voor realityprogramma’s.